leuke verjaardag spelletjes
sarah spelletjes
hawaii spelletjes
griezel spelletjes
hollywood spelletjes
disco spelletjes
hippie spelletjes

kinderverjaardag spelletjes
brandweer spelletjes
ridder spelletjes
prinsessen spelletjes
cupcake spelletjes
piraten spelletjes
hello kitty spelletjes
heksen spelletjes
voetbal spelletjes
kinderspelletjes voor binnen
kinderspelletjes voor buiten

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Abraham verjaardag spelletjes, leuke Abraham verjaardag spelletjes. De verjaardag van Abraham is 1 van die verjaardagen die we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om de verjaardag van Abraham leuk te vieren zijn hier ook leuke Abraham verjaardag spelletjes te vinden.

Trakteer Abraham op een muziek spelletje: Een goed begin voor het verjaardagsfeest van Abraham is leuke muziek! Laat muziek horen uit het geboortejaar van de jarige Abraham en daarmee mag je best wel wat jaren ‘smokkelen’. Muziek uit zijn jeugdjaren is bijvoorbeeld ook een leuk idee en die kan Abraham zich zeker nog herinneren. Je kunt ook muziek uit de jaren ’50 afspelen al heeft de jarige die jaren zelf niet meegemaakt. Jaren ’50 – Abraham die 50 jaar is geworden, het past wel bij het thema.

Quiz over de jarige Abraham: Maak vragen over de jarige: In welk jaar ging hij naar de kleuterschool, Wie was zijn lievelingsjuf op de lagere school, wie was z’n eerste vriendinnetje, wat was z’n eerste vakantiebaantje, enz.. Wil je het iets eenvoudiger maken dan maak je er multiple choice-vragen van, is A,B,C of D het goede antwoord? Zet de vragen op een A4 en laat de gasten de vragen gedurende de avond beantwoorden. Wie heeft de meeste vragen goed?Zing verder……: Kies muziek waar de jarige Abraham van houdt, muziek uit zijn geboortejaar of muziek uit zijn jeugdjaren. Je hebt liedjes uit die tijd nodig en een microfoon. Je speelt het in een kring, geef iemand in de kring de microfoon en zet de muziek aan. De microfoon moet worden doorgegeven zolang de muziek loopt. Wanneer de muziek stopt moet diegene met de microfoon verder zingen (het liefst dus met de goede tekst maar een alternatieve leuke tekst keuren we ook goed).

Maak een Memory Lane van de jarige Abraham: Laat de gasten oude foto’s meenemen waarop ze staan met de jarige Abraham en plak deze op een (vooraf gemaakte) kartonnen plaat. Het is voor Abraham een leuk herinnering maar het formaat is wel een beetje lastig. Je kunt ook vooraf de gasten een A4 sturen waarop ze herinneringen/foto’s/wensen enz. zetten voor Abraham en deze samenvoegen tot een mooi album. Voor een Abraham die graag tuiniert vinden we deze leuk: je zoekt een hele lading gladde stenen, of je laat de gasten stenen meenemen. Iedere gast zet iets aardigs over Abraham op de steen. Dit kan met verf of een watervaste stift. Denk bijvoorbeeld aan: leuk, lief, behulpzaam, vriendelijk, altijd vrolijk, knap, handig …… Daarna lak je de stenen af (goed, dit kost je veel tijd maar dan heb je ook iets speciaals) en Abraham heeft een geweldige versiering voor in zijn tuin.


home
© leuke-verjaardag.nl, abraham verjaardag spelletjes, leuke abraham verjaardag spelletjes