Hartige Hapjes
6 hapjes per persoon
denk aan het seizoen!
zomer: koude hapjes
winter: warme hapjes
vegetarisch niet vergeten
kindertafel
|
Bereiding:
Je vind in onze lijst met feestelijke hapjes vast wel iets van je gading maar hoeveel heb je nodig voor je gasten? Reken per persoon ongeveer 4 tot 6 hapjes per uur. Denk daarnaast aan het seizoen, in de zomermaanden zijn koude hapjes heel geschikt en in de koude wintermaanden ga je vooral voor warme hapjes. Denk na over een goede verdeling van vis, vlees, kaas, ei, vegetarisch en daarnaast zoet en hartig. Het leuke aan het serveren van kleine hapjes is dat je weinig servies nodig hebt maar servetten zijn een absolute noodzaak. Daarnaast voldoende bakjes om de prikkers in te gooien als je die veel hebt gebruikt. Wanneer er ook kinderen komen is het handig om een tafel te maken speciaal voor de kinderen. Je kunt ze dezelfde hapjes geven als de volwassenen maar blokjes kaas, stukje worst, een grote schaal met spekjes of m&m’s en chipjes natuurlijk, vinden kinderen ook heerlijk.
|