leuke verjaardag spelletjes
abraham spelletjes
sarah spelletjes
griezel spelletjes
hollywood spelletjes
disco spelletjes
hippie spelletjes

kinderverjaardag spelletjes
brandweer spelletjes
ridder spelletjes
prinsessen spelletjes
cupcake spelletjes
piraten spelletjes
hello kitty spelletjes
heksen spelletjes
voetbal spelletjes
kinderspelletjes voor binnen
kinderspelletjes voor buiten

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Hawaii spelletjes, leuke hawaii spelletjes. Ga je van je verjaardag een soort beach party maken? doe het dan goed, waan je gelijk in Hawaii met deze leuke Hawaii spelletjes.

Doe de Limbo!: Het hoort gewoon bij een feest m et een tropisch thema, de limbo! Je hebt muziek nodig en een stok (een bezemsteel). Wanneer de muziek start moet een gast onder de steel doordansen. De steel wordt steeds lager gehangen, wie kan dit het langst volhouden? Een variant is de Mai Tai limbo. Je geeft de gasten een glas met Mai Tai. Voordat ze onder de limbostok doordansen moeten ze eerst een slok Mai Tai nemen en dan onder de limbo door met het glas en natuurlijk zonder een druppel te morsen! Zoek van tevoren kleine prijsjes voor de winnaars van de verschillende spelletjes die je hebt klaargezet. Denk bijvoorbeeld aan Hoelahoeps, slippers, vrolijke zonnebrillen of hoeden, kleine flesjes rum, hawaii-bloemenkrans, enz..Toerist op Hawaii: Echt een hilarisch spel dus leg de telefoons en camera’s maar alvast klaar. Je hebt twee sets met Hawaii-artikelen nodig die toeristen dragen op Hawaii. Denk aan gebloemde shirts, slippers, zonnebrillen, zonnehoeden, snorkels, bloemenkrans en alles wat je nog meer kunt bedenken. Maak een ‘start’ en een ‘finish’, niet te ingewikkeld, je kunt gewoon tuinstoelen o.i.d. gebruiken. Maak twee groepen en die verdeel je weer in tweeën. Een helft gaat bij de ‘start’ staan de andere helft bij de ‘finish’. De eerste spelers trekken zo snel mogelijk alle kleding en accessoires aan die bij de toerist horen en rennen naar de ‘finish’. Daar moeten ze alles uittrekken en de volgende speler is aan de beurt. Deze moet ook alles aantrekken, opzetten, vasthouden en weer terugrennen. Dit gaat door totdat de laatste speler over de ‘finish’ is.

Hoelahoep: Net zoals de limbo hoort de hoelahoep ook bij een feest met als thema Hawaii. Denk aan wedstrijdjes ‘wie kan het langst hoelahoepen’ en ‘wie kent de leukste trucjes met een hoelahoep’. De prijs is natuurlijk de ‘gouden’ hoelahoep! (een hoelahoep omwikkeld met goudkleurig (crêpe)papier)

Geef door!: Je hebt in ieder geval twee groepen nodig maar wanneer je veel gasten hebt kun je ook meerdere groepen maken. De eerste deelnemer krijgt een sinaasappel om door te geven aan de volgende deelnemer. Lijkt simpel niet? Je mag alleen je handen niet gebruiken! Je houdt de sinaasappel dus met je kin vast en moet hem zo doorgeven. Wie de sinaasappel laat vallen is ‘af’.

Appelhappen: Klinkt misschien niet zo tropisch maar geef er zelf een tropische twist aan. Vul een (kinder)badje met gelatinepudding (met een mooi kleurtje). Gooi daarin verschillende tropische vruchten die de deelnemers eruit moeten zien te vissen. Net als bij het ‘oude’ appelhappen, zonder handen natuurlijk!


home
© leuke-verjaardag.nl, hawaii spelletjes, leuke hawaii spelletjes