leuke verjaardag spelletjes
abraham spelletjes
sarah spelletjes
hawaii spelletjes
griezel spelletjes
hollywood spelletjes
disco spelletjes
hippie spelletjes

kinderverjaardag spelletjes
brandweer spelletjes
ridder spelletjes
prinsessen spelletjes
cupcake spelletjes
piraten spelletjes
heksen spelletjes
voetbal spelletjes
kinderspelletjes voor binnen
kinderspelletjes voor buiten

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Hello kitty spelletjes, leuke hello kitty spelletjes. Hello kitty is een geliefd thema bij kinderverjaardagen. Voor wie een leuk hello kitty verjaardagsfeest viert hebben we ook leuke spelletjes tips om op de hello kitty thema kinderverjaardag te spelen.

Plaats de bloem: Het is de variant op ‘ezeltje prik’, een klassieker en altijd leuk. Teken op een groot vel (behang)papier een Kitty maar laat de bloem op haar hoofd weg. Ieder spelertje krijgt een kartonnen bloem en een blinddoek, wie weet de bloem goed op Kitty’s hoofd te plakken. Gebruik hiervoor het liefst dubbelzijdig plakband.

IJs!: IJs is heerlijk en ook kleine poesjes zijn er dol op! Zet een klein bordje met een bolletje ijs voor ieder kind. Wie weet het bolletje het snelst op te eten…..wel zonder handen!!!!

Ketting met snelheid: Je hebt een flink aantal grote kralen nodig (of voor wat oudere kinderen kleine kraaltjes). Natuurlijk een draad, eventueel met een grote en absoluut stompe naald. Zet een liedje op en kijk wie de langste ketting heeft gemaakt wanneer de muziek stopt.

Muizenplaag: Verstop door het hele huis ‘muizen’ die je maakt van karton. Gewoon een aantal muizen op papier tekenen en deze uitknippen. Geef de kinderen allemaal een klein mandje of tasje om de muizen in te verzamelen. Wie weet de meeste muizen te vinden?

Muizen vangen: Je hebt een ‘muis’ nodig aan een draad. Je kunt een muis maken van een half wc-rolletje en deze grijs verven. Hij mag in ieder geval niet te groot worden en moet onder een hard plastic beker passen. Plaats de muis op een uiteinde van de tafel en trek aan de draad, de muis ‘loopt’ zo over de tafel. Geef een kind een plastic beker en laat het proberen de muis te vangen onder de beker.Koekjes happen: Nog een klassieker maar niet met koek maar koekjes! Hang een touw aan het plafond waaraan je een koekje knoopt. Blinddoek het eerste kind en laat haar proberen het koekje te eten.

Bolletje wol estafette: Misschien heb je het al eens gedaan met Pasen maar je gebruikt hier bolletjes wol in plaats van eieren natuurlijk. Verdeel de groep in tweeën. Geef ieder kind een grote lepel. Het eerste spelertje krijgt een bolletje wol op de lepel en moet die naar een teamgenootje aan de overkant brengen. Je mag het bolletje met je handen op de lepel van je teamgenootje leggen. (Het is anders echt heel erg moeilijk) Welk team is als eerste weer over de finish?

Wie heeft mijn strik?: De kinderen zitten in een kring, een spelertje (de jarige?) zit in het midden van de kring met een blinddoek om, ze is Kitty. Naast haar ligt een grote rode strik. Eén kind moet naar haar toe sluipen en de strik pakken. Dan mogen de kinderen in de kring van plaats wisselen (maakt het een beetje moeilijker). Het kind in het midden van de kring mag dan vragen ‘wie heeft mijn strik gestolen?’. Het kind dat de strik heeft mag één keer hard miauwen, eventueel herhaal je dit nog een keer want het is best moeilijk. Daarna moet het kind in de kring zeggen wie de strik heeft. Heeft ze het goed dan is diegene met de strik nu Kitty.

Maak je eigen eetbare ketting: Je hebt dropveters nodig of (nog leuker veters met aarbeiensmaak) en chips met een gat erin (nibbits). Geef de kinderen elk een eigen bakje met chipjes en laat ze een eigen ketting rijgen om mee naar huis te nemen.


home
© leuke-verjaardag.nl, hello kitty spelletjes, leuke hello kitty spelletjes