leuke verjaardag spelletjes
abraham spelletjes
sarah spelletjes
hawaii spelletjes
griezel spelletjes
hollywood spelletjes
disco spelletjes

kinderverjaardag spelletjes
brandweer spelletjes
ridder spelletjes
prinsessen spelletjes
cupcake spelletjes
piraten spelletjes
hello kitty spelletjes
heksen spelletjes
voetbal spelletjes
kinderspelletjes voor binnen
kinderspelletjes voor buiten

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
hippie spelletjes, leuke hippie spelletjes

Ga je je verjaardag vieren in de stijl van de jaren 60? Dan zijn deze hippie verjaardag spelletjes leuk om te doen.

Flower power schmink: Koop een doos schminkverf, enkele penselen en zorg dat al je gasten geschminkt worden met bloemen op het gezicht en vredestekens. Je kunt er natuurlijk een professional voor inhuren maar je hebt vast in je kennissen- of vriendenkring iemand die dit voor je wil doen. Vergeet niet om foto’s te maken.Vriendschapsbandjes maken: Iedereen deed het, felgekleurde armbandjes maken. Kijk even op het internet voor patronen (het is niet zo moeilijk) en zet een tafel klaar met felgekleurde wol en katoen. Misschien ken je wel iemand die handig is in het knopen van vriendschapsbandjes, vraag eens of hij/zij je wil helpen met dit onderdeel.

Ken je deze nog? : Haal korte fragmenten uit liedjes van de jaren ’60, we hebben al heel veel artiesten genoemd maar vergeet ook niet de Nederlandse muziek van bv. The Blue Diamonds, Rob de Nijs, Tee Set of Shocking Blue. Wie weet de meeste fragmenten te raden? Je kunt het in groepjes laten spelen maar ook individueel.

Woodstock! : Alleen te doen wanneer je een grote tuin tot je beschikking hebt of een ruime zaal. Koop in de zomermaanden in de uitverkoop een aantal strandtentjes (voorbereiding is hier alles). Maak groepjes van ten hoogste vier personen. Wie kan het snelst z’n tentje opzetten (en erin zitten) en is klaar voor Woodstock?

Karaoke: Laat je gasten meezingen met de muziek uit de jaren ’60 gegarandeerd een succes!

Psychedelisch schilderij: Leuk voor later op de avond en alleen wanneer je een buitenruimte hebt! Hang buiten een groot wit laken op, was het wel eerst uit anders pakt de verf niet. Zet er textielverf of textielstiften bij en enkele kwasten, laat gasten die dit leuk vinden een tekening/kreet op je laken schrijven of verven. Het is ook een leuke herinnering aan dit hippie feest!


home
© leuke-verjaardag.nl, hippie spelletjes, leuke hippie spelletjes