leuke verjaardag spelletjes
abraham spelletjes
sarah spelletjes
hawaii spelletjes
griezel spelletjes
disco spelletjes
hippie spelletjes

kinderverjaardag spelletjes
brandweer spelletjes
ridder spelletjes
prinsessen spelletjes
cupcake spelletjes
piraten spelletjes
hello kitty spelletjes
heksen spelletjes
voetbal spelletjes
kinderspelletjes voor binnen
kinderspelletjes voor buiten

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Hollywood spelletjes, leuke hollywood spelletjes. Met deze leuke hollywood spelletjes krijg je het idee een echte filmster te zijn, je ziet jezelf als een grote Amerikaanse filmster in de filmstudios tijdens de opname van een geweldige hollywood film. Je voelt je ook prooi van de roddelpers, maar het luxe leven in Hollywood geeft ook zeker voldoening. Speel de leuke hollywood spelletjes en voel de glitter en glamour van Hollywood.

Waarheid of Fictie? : Je kent ze wel, de koppen van roddelbladen die soms zo waanzinnig zijn dat je ze wel moet lezen wanneer je door de supermarkt loopt. (Geef maar toe) Haal in de weken voor het feest enkele exemplaren van de meest bekende roddelbladen uit de winkel en zoek de meest bizarre koppen van artikelen bij elkaar. Zet ieder kop op een apart kaartje. Bedenk daarna zelf koppen voor artikelen en zet ook op aparte kaartjes. Verdeel de gasten in groepen, twee is natuurlijk ideaal. Laat iedere groep bepalen of een kop op een kaartje Waarheid is (dus echt in een roddelblad heeft gestaan) of Fictie (door jou bedacht). Welke groep weet het best Waarheid van Fictie te onderscheiden?Film hints: Leuk om te doen wanneer de groep niet zo heel groot is. Iedere gast schrijft een naam van een acteur/actrice, filmtitel of titelsong op een kaartje. Doe de kaartjes in een grote kom. Verdeel de groep in tweeën. Een gast van de eerste groep trekt een kaart uit de kom en moet zonder woorden aan de groep duidelijk maken wat op het kaartje staat. (Zet wel een timer op 3 minuten anders duurt het eindeloos.) De kaart gaat terug in de kom wanneer het woord niet is geraden. Even voor wie het nog niet weet (of voor wie het vergeten is), de gebaren: doen alsof je zingt is een titelsong, doen alsof je een oude filmcamera beweegt is een film en op jezelf wijzen is een persoon dus een filmster. Het aantal vingers dat je omhoog houdt is het aantal woorden en wanneer je iets tussen je duim en wijsvinger lijkt te houden dan gaat het om een klein woord.

Raad de filmquote: Je kunt dit individueel laten spelen of in groepen. Uit welke film komt de quote? Om het iets moeilijker te maken kun je ook de naam van de actrice/acteur vragen of de naam van het filmpersonage. We geven er een paar maar er zijn ook genoeg op het internet te vinden: ‘Bring the dog, I love animals. I'm a great cook.’ (Alex Forrest/Glenn Cloose in Fatal Attraction), ‘We all go a little mad sometimes.’ (Norman Bates/Anthony Perkins in Psycho), ‘You're not too smart, are you? I like that in a man.’ (Matty Walker/Kathleen Turner in Body Heat), ‘Nobody puts Baby in a corner.’ (Johnny Castle/Patrick Swayze in Dirty Dancing), ‘My momma always said, life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.’ (Forrest Gump/ Tom Hanks in Forrest Gump) en veel meer!

Ehhh…wie is dat ook al weer? : Hang verspreid door de ruimte foto’s/afbeeldingen van oude Hollywoodsterren, geef de gasten een lijst waarop ze de namen kunnen schrijven. Wie herkent de meeste sterren van vroeger? Om het iets moeilijker te maken kun je ook sommige foto’s ‘verstoppen’ of tenminste op een plek hangen die niet zo opvalt. Wie weet toch alle foto’s te vinden?


home
© leuke-verjaardag.nl, hollywood spelletjes, leuke hollywood spelletjes