leuke thema verjaardag
abraham thema
sarah thema
hawaii thema
disco thema
hollywood thema

thema kinderverjaardag
brandweer thema
ridders thema
prinsessen thema
cupcake thema
piraten thema
hello kitty thema
heksen thema
voetbal thema

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Jaren 60 thema verjaardag. De tijd van de flower power, de hippies, de beatles, het concert van de rolling stones in het kralingse bos in rotterdam. de jaren 60 waren roerig maar leuk. Veel mensen zullen jaren 60 thema's herkennen en de hier aan gekoppelde jaren 60 thema verjaardag zeker als leuk ervaren.

Uitnodigingen maken voor een jaren 60 thema verjaardag: Gebruik felle jaren 60 kleuren met de tekst in grote ronde letters. Denk aan een ‘peace’teken en felgekleurde grote bloemen. Het is een uitnodiging waar je je creatief kunt uitleven! Zoek op het internet naar een oude Woodstockflyer, je kunt dit nabootsen voor je eigen jaren 60 thema uitnodiging. Geef op je uitnodiging een jaren 60 dresscode op, het mag maar is geen verplichting. BIj de kaartje2go verjaardagskaarten kun je creatief aan de slag om jouw jaren 60 verjaardag uitnodigingen te makenLeuke decoraties voor een jaren 60 thema verjaardag : Veel felle kleuren, grote bossen bloemen, ‘peace’ tekens, lava-lampen. Popart is populair in de jaren ’60 en je kunt nu nog genoeg posters vinden om je muren mee te versieren, posters met jaren 60 popsterren of grote jaren 60 filmsterren (Anthony Quinn, Marlon Brandon, Audrey Hepburn, Warren Beatty , Faye Dunaway en Omar Sharif). Muziek van de jaren ’60? Iedereen kent ze nog wel: The Beatles, The Monkees, Jimi Hendrix, the Doors, Mamas and the Papas, Bob Dylan, Cliff Richard, Janis Joplin, Jim Morrison, Sonny and Cher, Pink Floyd en natuurlijk de sterren van Motown. Hier vind je leuke hippie- jaren ’60 feestartikelen.

Wat ga je eten bij je jaren 60 thema verjaardag? Veel hippies waren vegetariër, zoek daarom ook naar snacks en hapjes zonder vlees. Het tegenovergestelde was destijds de opening van de eerste McDonald’s in Amerika, mini-hamburgertjes?. Lekker retro uit de jaren ’60, blokjes kaas, wat bakjes met nootjes. Ronde koekjes met peace-teken of smiley zijn leuk en kun je zelf maken. Bitterballen waren er toen ook al. Een tafel met een kaasfondue en een stukje stokbrood hebben bij een jaren 60 thema ook een toegevoegde waarde. De fonduepan hoort echt bij de jaren ’60. Een chocoladefondue is een leuke variant maar of deze ook jaren 60 is? Frisdrank met prik zoals Coca Cola, Fanta en Sprite waren er ook al in de jaren 60. Wil je het iets luxer kies dan voor geweldige cocktails zoals de Emma Peel, een personage uit de engelse tv hitserie ‘De Wrekers’. Je hebt ¼ deel kersenbrandewijn nodig op 1 deel ananassap, doe dit met ijsklontjes in een shaker. Daarna in een ruim glas schenken en een flinke scheut champagne toevoegen, een mooie kers er bij en de emma peel is compleet!


home
© leuke-verjaardag.nl, jaren 60 thema verjaardag