leuke verjaardag hapjes
taart recepten
gebak recepten
vis recepten
snack recepten
kaas recepten
drank recepten
salade recepten

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Leuke verjaardag traktaties. Als we jarig zijn dan is het een traditioneel gebruik om te trakteren. Als volwassene trakteren we bijvoorbeeld op ons werk op gebak of gaan we een lekkere verjaardagstaart bestellen voor onze collega's. Als we onze verjaardag thuis vieren dan trakteren we de verjaardagsvisite vaak op taart, gebak, cake of kleine maar smakelijke petit fours.

Eigenlijk houden we de traktaties bij volwassenen vrij simpel, zeker als we kijken naar de leuke verjaardag traktaties die we voor onze kinderen maken of kopen om op school of tijdens de viering van de kinderverjaardag te kunnen trakteren. Traktaties zijn vooral gebruikelijk op de basisschool, op het voortgezet onderwijs trakteren kinderen niet meer in de klas.


Zelf leuke traktaties maken. Wil je zelf aan de slag gaan om leuke verjaardag traktaties te maken om uit te delen op school of wil je leuke traktaties maken voor het verjaardagsfeest van je kind om uit te delen tijdens zijn of haar verjaardagsfeestje? Voor de school traktaties is het vooraf wel belangrijk om te weten wat de school m.b.t. de traktaties toe staat en wat niet. Er zijn scholen die alleen gezonde traktaties toe staan en geen traktaties die bestaan uit allerlei soorten snoepgoed. Informatie over de traktaties kun je misschien vinden in de schoolgids, anders is het natuurlijk na te vragen op school.

Leuke verjaardag traktaties voor een thema kinderverjaardag. Ga je een thema kinderverjaardag organiseren? Stem de verjaardag traktatie daar op af. Geef je bijvoorbeeld een prinsessen feest of een piraten feest? dan kun je de traktaties die je gaat uitdelen aan de prinsessen inpakken in een paleis of kasteel, voor de piraten kun je de traktaties inpakken in een piratenschip. Voor een ridderfeest kun je de traktaties op een ridderschild leggen etc.Inspiratie om leuke kinderverjaardag traktaties te maken. Inspirerende ideetjes om een leuke verjaardag traktatie te maken zijn vrij makkelijk te bedenken. Kinderen hebben idolen zoals Dora, Bob de Bouwer, Bumba, Hello Kitty, Barbie, piraten, cowboys, indianen, rovers, superhelden etc. Al deze idolen kunnen inspirerend werken om een leuke verjaardag traktatie te maken. Daarnaast kun je de inspiratie ook af laten hangen van het jaargetijde waarin het kind jarig is. Is dat bijvoorbeeld in de herfst maak dan een leuke traktatie met herfstkleuren, gekleurde herfstbladeren van chocolade of een paddenstoel die je zou kunnen maken van marsepein. Is je kind in de winter jarig dan kun je denken aan een gevulde sneeuwpop o.i.d.

home
© leuke-verjaardag.nl, leuke verjaardag traktaties, leuke verjaardag traktaties maken