leuke thema verjaardag
abraham thema
sarah thema
hawaii thema
disco thema
jaren 60 thema
hollywood thema

thema kinderverjaardag
brandweer thema
ridders thema
prinsessen thema
cupcake thema
hello kitty thema
heksen thema
voetbal thema

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Piraten thema kinderverjaardag. Stoere piraatjes zoals piet piraat en de piraten kapitein, denk aan kapitein haak, gaan deze leuke piraten thema verjaardag helemaal geweldig vinden.

Leuke uitnodigingen voor een piraten thema verjaardag maken: Bij een piraten uitnodiging hoort natuurlijk een schatkaart. Deze kun je zelf maken door een wit vel papier ‘oud’ te maken. Print een schatkaart, deze vind je op het internet. Daarna bewerk je dit vel met koffie. Kwastje in wat koffie dopen en ligt over het papier heen halen. Verder kun je met een aansteker de randen van het papier een beetje afbranden. Wil je andere piratenfeest uitnodigingen maken? Dat is mogelijk bij de leuke kaartje2go verjaardagskaarten.Leuke piraten versieringen: Piratenkleuren zijn vooral zwart en rood. Drapeer rode lappen stof langs de muren of bij de voordeur, decoreer deze met afbeeldingen van piraten, papagaaien, piratenvlaggen, schatkaarten, gouden munten, enz.. Dek de tafel met een zwart plastic kleed met rode servetten en borden. Maak op het midden van de tafel een pirateneiland. Gebruik hiervoor wat geel zand, zet daarop een piratenschip en andere piraten accessoires. Maak het piraten thema af met zwarte ballonnen met rode linten aan het plafond. Hier vind je leuke piraten feestartikelen.

Wat gaan de piraten eten en drinken bij de piraten thema verjaardag?: Piraten cupcakejes versierd met zwarte botjes van marsepein of fondant. Frietjes met vissticks, een waar piraten maaltje! Chips in grote zwarte of rode schalen. Als het piratenfeest in december is geef je gouden chocolademunten. Schatkistjes met gekleurde snoepjes en om te drinken lekkere vruchtenbowl.


home
© leuke-verjaardag.nl, piraten thema kinderverjaardag