kinderspelletjes voor buiten
gezonde appels
knal ballonnen
mannetje met blinddoek
hongerige tijger
vul de flessen
hap spel
haaien helpen
hond, hond, kat spel
bevrijd de dieren
lekker nat worden
grote knikkers spel
zee oorlog
rennen met eieren
zoek de schatten
sinaasappel race
ridderspel
superheldenspel
touwtrekken
ballon trappen
uitgestorven dieren spel
modder spel
vlag veroveren
rennen met water
steeds meer tikkers

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Rover verjaardag spelletje. Ken je Ali Baba en de 40 rovers? Zij beleven allerlei spannende avonturen. Ken je de rode rovers ook? Zij maken niet alleen spannende avonturen mee maar ook leuke. Weet je welke? Ontdek het maar bij dit leuke rode rovers verjaardag spelletje.

Hoe speel je het rode rovers verjaardag spelletje: Deel de groep in tweeën, iedere groep houdt de handen vast en vormt zo een sliert.

De twee groepen gaan een meter of zes van elkaar staan, gezichten naar elkaar toe. De groepen mogen na elkaar een speler uit het andere team roepen. 'Rode rover, rode rover, laat ……. gaan!'

Het kind dat zijn naam hoort mag hard naar de overkant lopen en proberen de sliert van de tegenstanders te breken. Lukt dat dan mag hij/zij een tegenstander meenemen naar zijn eigen team, lukt het niet om de sliert te breken dan moet hij/zij aansluiten bij de sliert van de tegenstander. Aan het eind heeft één team nog maar één speler staan.

Die moet proberen om de sliert van de tegenstander te breken, lukt dit niet dan heeft zijn/haar team verloren. Lukt het wel dan mag diegene een kind van de tegenstanders meenemen en gaat het spel verder.


home
© leuke-verjaardag.nl, rover verjaardag spelletje