leuke verjaardag spelletjes
abraham spelletjes
hawaii spelletjes
griezel spelletjes
hollywood spelletjes
disco spelletjes
hippie spelletjes

kinderverjaardag spelletjes
brandweer spelletjes
ridder spelletjes
prinsessen spelletjes
cupcake spelletjes
piraten spelletjes
hello kitty spelletjes
heksen spelletjes
voetbal spelletjes
kinderspelletjes voor binnen
kinderspelletjes voor buiten

verjaardagscadeaus
leuke cadeau tips
leuk verjaardagscadeau
leuk cadeautje

ook leuk voor de jarige
verjaardag oorkonde
verjaardag cadeaubonnen
verjaardag cadeaus
verjaardag uitjes
verjaardagskalender
Sarah verjaardag spelletjes. Sarah is 50 jaar geworden en dat mag de dame in kwestie weten ook. Ga je de verjaardag van Sarah uitbundig vieren dan is het zeker leuk om deze Sarah verjaardag spelletjes te spelen. Sarah worden doe je uiteindelijk maar 1 keer en dat mag Sarah zich best lang herinneren. Deze leuke Sarah verjaardag spelletjes dragen daar zeker aan bij.

Waarheid of…..: Schrijf op verschillende kaarten ‘weetjes’ over Sarah, ze mogen best een beetje hilarisch zijn maar wel waar. Maak daarnaast kaartjes met ‘onwaarheden’. Laat de gasten raden welke kaartjes ‘waar’ zijn en welke ‘onwaar’.

Ken je deze nog? : Nodig iemand uit die de jarige al lange tijd niet heeft gezien, een jeugdvriendin, een eerste vriendje, een oude buurman, collega van lang geleden, in ieder geval wel iemand aan wie ze goede herinneringen heeft (het is tenslotte een feest). Verstop de geheime gast achter een groot wit laken en laat de jarige raden wie het is.Hits uit de jaren…: Haal korte fragmenten uit liedjes die gezongen werden rond de geboorte van Sarah, wie kent ze nog en weet de titel van het lied of de uitvoerende artiest? Overigens ook goed te doen met korte filmfragmenten, begintunes van tv-series of oude reclames.

Karaoke: Natuurlijk allemaal lekker meezingen met liedjes van lang geleden, gegarandeerd een hit.

Trip down memory lane: Van tevoren maak je vragen die gaan over het nieuws in de eerste ong. 20 jaar van het leven van Sarah. Denk aan groot politiek nieuws, nieuws over sport, films, tv-series, beroemdheden, natuurrampen, enz.. Denk bijvoorbeeld aan: Welke acteur speelde de hoofdrol in…., welk elftal won de…..in…., enz.. Je kunt de vragen in groepjes laten beantwoorden of individueel.

Trip naar droombestemming: Iedereen heeft wel zo’n plaats/land waar je graag nog eens naar toe zou willen. Heeft Sarah die ook? Breng haar dan naar die droombestemming! Niet letterlijk maar pas de decoraties aan bij die bestemming. Bijvoorbeeld ze wilde altijd al eens naar Parijs maar het is er nog nooit van gekomen? Breng Parijs naar haar. Haal bij een reisbureau reclameposters, zoek naar plaatjes van Parijs en print ze vergroot uit, franse vlaggetjes aan het plafond, natuurlijk Franse hapjes, franse wijn en franse chansons.

En de prijs is…..: Zoek (vooral) huishoudproducten en etenswaren waarvan je zeker weet dat ze 50 jaar geleden ook al in de winkelschappen lagen. Wat was de prijs toen? Natuurlijk in guldens (en daarna allemaal uitrekenen hoeveel dat in euro’s is).


home
© leuke-verjaardag.nl, sarah verjaardag spelletjes, leuke sarah verjaardag spelletjes